Συνάντηση Μιχαλολιάκου με τον εκπρόσωπο των καταστημάτων της Αγίας Σοφίας

Συνάντηση Μιχαλολιάκου με τον εκπρόσωπο των καταστημάτων της Αγίας Σοφίας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013, 13:08

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος,  δέχθηκε στο γραφείο του χθες, τον εκπρόσωπο της επιτροπής καταστηματαρχών Αγίας Σοφίας, του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Κωνσταντίνο Τσόγκα, ο οποίος ευχαρίστησε το δήμαρχο για το έργο του και το συνολικό ενδιαφέρον του στην περιοχή της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Ο κ. Τσόγκας, προσέφερε συμβολικά στον κ. Μιχαλολιάκο λικέρ φραγκόσυκο και πορτοκάλι, τα οποία παράγει ο ίδιος.  Το λικέρ φραγκόσυκο παράγεται από φραγκόσυκα Μάνης και ρακή  Κρήτης και το λικέρ πορτοκάλι από τσίπουρο με κρόκο Κοζάνης, κανέλα και πορτοκάλι.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε τον κ. Τσόγκα και τον συνεχάρη για την επιχειρηματική του πρωτοβουλία. «Στόχος είναι να επιστρέψει η  επιχειρηματικότητα στον Πειραιά και οι γειτονιές να κρατήσουν το χρώμα τους και την ποιότητα των προϊόντων τους σε χαμηλές τιμές. Η αγορά του Πειραιά, τόσο στο κέντρο, όσο και στις συνοικίες της πόλης  είναι η καλύτερη. Η Δημοτική Αρχή φροντίζει για έναν καθαρό και ανθρώπινο Πειραιά» σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013, 13:10


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα