Με την κατηγορία της σωματεμπορίας συνελήφθη από αστυνομικούς των Χανίων ένας 63χρονος ιδιοκτήτης μπαρ. Η σύλληψη του άνδρα έγινε ύστερα από πληροφορίες, ότι έχει προσλάβει και απασχολεί, ως υπαλλήλους, αλλοδαπές, τις οποίες εξωθεί στην πορνεία έναντι χρημάτων σε θαμώνες του καταστήματος.

Τα μεσάνυκτα της Κυριακής, αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, βρέθηκε στο μπαρ, όπου τον πλησίασε 32χρονη Βουλγάρα και του πρότεινε ερωτική συνεύρεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αστυνομικός, αφού κατέβαλε το προσημειωμένο ποσό των εξήντα ευρώ στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, οδηγήθηκε από την 32χρονη σε κατοικία με σκοπό τη συνεύρεση. Εκεί ο «πελάτης» της γνωστοποίησε την ιδιότητα του και την προσήγαγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Στην κατοχή του 63χρονου ιδιοκτήτη του μπαρ βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ, ως προερχόμενα από την παράνομη δραστηριότητα. Σε βάρος της 32χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο μπαρ διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί οι από το νόμο απαιτούμενες αποδείξεις λιανικής πώλησης, σε πελάτες που κατανάλωναν ποτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης