Ανοδικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών τη Τετάρτη με το βλέμμα των επενδυτών να βρίσκεται στραμμένο στις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Θετικό κλίμα καταγράφεται στις διεθνείς αγορές, ωστόσο παραμένουν οι ανησυχίες για την κρίση χρέους στην Ισπανία και την πιθανή κλιμάκωση της κρίσης στην Ιταλία.

Ειδικότερα, στις 12:20 ο γενικός δείκτης ενισχυόταν κατά 1,79% στις 498,11 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 7,6 εκατ. ευρώ περίπου.
 
Άνοδο 1,99% και 0,53% σημείωναν οι δείκτες υψηλής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης αντίστοιχα ενώ ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών βρέθηκε υψηλότερα κατά 2,50%.
 
Από το σύνολο των μετοχών που διακινούνταν στην αγορά, 51 κινήθηκαν ανοδικά, 26 υποχώρησαν και 16 παρέμειναν αμετάβλητες.