Κατσικάρης: Κανονικά το έργο ύδρευσης στην Αίγινα

Κατσικάρης: Κανονικά το έργο ύδρευσης στην Αίγινα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012, 10:43

 

Κανονικά θα προχωρήσει στην Αίγινα η κατασκευή του βορείου τμήματος του κεντρικού εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και της κεντρικής δεξαμενής ύδρευσης του νησιού.

Αυτή την διαβεβαίωση έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης νήσων Δημήτρης Κατσικάρης με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου περί εμπλοκής του έργου.

«Η πολιτική μας βούληση για έργα πνοής και σοβαρών παρεμβάσεων στις υποδομές της Αίγινας είναι απολύτως ξεκάθαρη και διατυπωμένη σε όλους τους τόνους. Ουδέποτε υπήρξε ουσιαστική εμπλοκή στο θέμα της κατασκευής των χερσαίων έργων της Αίγινας. Οι όποιες ελλείψεις της μελέτης αντιμετωπίστηκαν άμεσα με συντονισμένες ενέργειες από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και κόντρα σε όλες τις «Κασσάνδρες» το μεγάλο αυτό έργο ξεκινάει», υπογράμμισε ο κ. Κατσικάρης. Και συνέχισε:

«Η Περιφέρεια Αττικής με το βλέμμα στραμμένο στο περιεχόμενο και όχι στη βιτρίνα, συνεχίζει τη δουλειά της προετοιμάζοντας με σοβαρότητα και απόλυτη προσήλωση το έργο της σύνδεσης με υποθαλάσσιο αγωγό, ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της ποιοτικής και επαρκούς υδροδότησης της Αίγινας».

Pireas2day

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012, 10:51


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα