ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ! ΗΛΙΘΙΟΣ, ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ και ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εγκεφαλομαλάκυνσης) ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Κοκός», της Φρειδερίκης, είν’ αυτός. Ο σταυραετός του παλατιού, που ξέρει και καράτε.

Ο «Κοκός», της 16ης Ιουλίου 1965, που εξανάγκασε τον Πρωθυπουργό του 53% (εκλογές 1964), σε παραίτηση, και διόρισε Πρωθυπουργό τον «γαργάλατα», Νόβα, πριν, καλά-καλά φύγει απ’ το παλάτι Γεώργιος Παπανδρέου (διευκρίνηση: μην τον μπερδεύετε με τον GAP, των μνημονίων)

Ο «γαργάλατας» (ποιητής εκ του προχείρου… δημιουργός του εμπνευσμένου ποιήματος: ήταν τα στήθη της άσπρα σαν τα γάλατα/ και μου ’λεγε: γαργάλατα) περίμενε κρυμμένος στην βασιλική τσέπη, έτοιμος για την αποστασία των ιουλιανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νόβα πού-στη-ρί-ζεσαι» κραύγαζε στις διαδηλώσεις ο λαός τότε, και για τον «Κοκό» “Δεν σε θέλει ο λαός, παρ’ τη μάνα σου και μπρος»

Τα τσιπραριστερά συντρόφια είναι εκλεγμένα απ τον (αυτ)απατημένο λαό.

Τα αεί ηλίθια βασιλόπαιδα γεννώνται για να βασιλεύσουν και γίνονται βασιλείς, «ελέω Θεού», με τον λαό να πληρώνει τα σπασμένα και τις προίκες τους.

Κοκό «Δεν σε θέλει ο λαός, παρ’ τη μάπα σου και μπρος», ανευλαβώς παραφρασμένο το σύνθημα του Ιουλίου του 1965: «Δεν σε θέλει ο λαός, παρ’ τη μάνα σου και μπρος»…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης