Το πλέον πολυτελές touring μοντέλο, με απίστευτα επίπεδα άνεσης και εξοπλισμού, παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Motorcycle Rally στην Νότια Ντακότα, η Indian Motorcycles.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την Roadmaster, η οποία βασίζεται στην ιστορική μοτοσικλέτα που παρουσιάστηκε το 1947 και τροφοδοτείται από τον κινητήρα Thunderstroke, των 1.811 κ.εκ. Συνδυάζει το ρετρό στιλ με τις σύγχρονες τεχνολογίες και όπως ανέφερε η εταιρεία, στόχος είναι να γίνει και πάλι ο «Βασιλιάς των πολυτελών touring μοτοσικλετών».

Διακρίνεται από τον τεράστιο όγκο, τις χρωμιωμένες επιφάνειες, τις προστατευτικές μπάρες και τις κλασικές αμερικάνικες γραμμές. Διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, όπως ηλεκτρονικό cruise control, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, τηλέφωνο, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σέλα είναι θερμαινόμενη, με τη μπαγκαζέρια πίσω να έχει 143 λίτρα αποθηκευτικού χώρου και να είναι αδιάβροχη. Οι αγοραστές μπορούν να την παραγγείλουν στα χρώματα «Thunder Black, Indian Motorcycle Red και Indian Motorcycle Red/Ivory Cream», με την τιμή να ξεκινά από 26.999 δολάρια.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης