Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Αποκαλυπτικός ήταν γι’ ακόμα μία φορά ο επιχειρηματίας Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να βρεθεί με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του αυτοκινήτου. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο παρουσίασης της νέας εταιρείας που δημιούργησε και ασχολείται με την εισαγωγή των αυτοκινήτων Peugeot στην ελληνική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε μία από τις επιχείρησης οι οποίες δεν ποντάρουν στη μιζέρια της κρίσης αλλά στην Ελλάδα του αύριο, της ανάπτυξης και της προόδου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Συγγελίδης. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο απόκτημα που ακούει στο όνομα Peugeot ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις μάρκες Citroen, Lancia και φυσικά Jeep τις οποίες εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά. Από τα λεγόμενά του έδειξε πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη και σιγά, σιγά αλλά με σωστά και σταθερά βήματα, ο κλάδος του αυτοκινήτου που πλήττεται σε μεγάλο βαθμό θα καταφέρει να ορθώσει ανάστημα και να βγει από την κρίση.

Σχετικά με την Peugeot, να σημειώσουμε πως ήδη έχει δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό δίκτυο που καλύπτει όλη τη χώρα και εξυπηρετεί τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της μάρκας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του γνωστού επιχειρηματία Πολυχρόνη Συγγελίδη

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης