Χρειάστηκαν παραπάνω από δέκα χρόνια φημών για να πάρει επιτέλους το πράσινο φως το πολυαναμενόμενο μοντέλο της Honda. Ο λόγος για τη νέα RC213V-S που ξεφεύγει από οτιδήποτε Στην Ελλάδα δύσκοα θα πουληθεί μία τέτοια μοτοσικλέτα, αν και ποτέ μη λες ποτέ… άλλο κυκλοφορεί σε πολλά επίπεδα και ιδίως στην… τιμή.

Οι άνθρωποι της Honda επιβεβαίωσαν ότι οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 13 Ιουλίου, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς το πόσο θα κοστίζει στη χώρα μας, αν και οι πληροφορίες θέλουν το κόστος να πλησιάζει τις 200.000€! Η ιαπωνική μοτοσικλέτα θα μπει στη γραμμή παραγωγής τον επόμενο μήνα και θα μπορούν να την κάνουν δική τους οι λίγοι που θα είναι σε θέση να διαθέσουν αυτό το αστρονομικό ποσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να την κάνετε δική σας υπολογίστε σχεδόν 200.000 ευρώ...

Μοτοσικλέτα του MotoGP στο.. δρόμο!
Σύμφωνα με την Honda, έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια «… ώστε να καταστεί εφικτό μια μοτοσικλέτα που έχει εξελιχθεί για το MotoGP, να μπορεί να οδηγηθεί στο δρόμο». Οι λίγοι (δυστυχώς) που θα μπορούν να την κάνουν δική τους, θα αποκτήσουν μια μοτοσικλέτα κοντά σ’ αυτή με την οποία ο Marc Marquez έπαιρνε τους παγκόσμιους τίτλους το 2013 και το 2014! Μια RC213V δρόμου δηλαδή!

Η νέα απίστευτη αυτή μοτοσικλέτα θα είναι διαθέσιμη σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία και Ιαπωνία, ενώ η προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή για την Ευρώπη (Γερμανία) είναι στις 188.000€!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους ενδιαφέρονται να την αποκτήσουν μπορούν να το πράξουν από τις 13 Ιουλίου και σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα της εταιρείας (για να την επισκεφτείτε πατήστε ΕΔΩ).

*πηγή: motograndprix.gr

Η νέα Honda RC213V-S...
H RC213V-S που θα κυκλοφορήσει για το... δρόμο πλησιάζει πολύ στην καθαρόαιμη αγωνιστική μοτοσικλέτα που έτρεχε στο MotoGP τις χρονιές 2013 και 2014...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης