Η Harley Davidson είναι μία εταιρεία που κατασκευάζει custom, cruiser και touring μοτοσικλέτες και το όνομά της είναι ένα από τα πιο δυνατά brand name στον κόσμο. Εκτός όμως από… μηχανές η αμερικάνικη φίρμα δημιουργεί και τάσεις μόδας ενώ αρκετά συχνά παρουσιάζει και νέες collection.

Ήδη και με την πρώτη ανάσα του καλοκαιριού παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή Black Label, η οποία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άνεση και στυλ, μεγαλύτερη λειτουργικότητα, ευελιξία και ανθεκτικότητα. Τα ρούχα της καλοκαιρινής κολεξιόν είναι λιτά, ωστόσο δεν χάνουν το θρυλικό αέρα της Harley-Davidson.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλλογές ρούχων της Harley Davidson απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες...

Τι περιλαμβάνει η συλλογή
Η καλοκαιρινή συλλογή για τον άνδρα περιλαμβάνει jeans, ελαφριά jackets και sweaters με διακριτικά λογότυπα, δερμάτινα τελειώματα και φινίρισμα λεπτομερειών στο χέρι. Με νέα χρώματα και πλυσίματα στα denim υφάσματα, η γυναικεία συλλογή προσφέρει ένα forward-look, ενώ δερμάτινα jackets, πλεκτά tops και φορέματα με χειροποίητα τελειώματα και δαντέλα προσδίδουν μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Φυσικά από την συλλογή δεν λείπουν τα iconic t-shirts για τον άνδρα και τη γυναίκα σε vintage σχέδια εμπνευσμένα από επιγραφές neon και «φθαρμένα» γραφικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Οι γυναίκες έχουν να επιλέξουν το δικό τους ρούχο που φέρει την υπογραφή της Harley Davidson...

T Shirts για όλα τα γούστα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης