Χρέη αντιπροέδρου και διευθύνοντος σύμβουλου της εισαγωγικής εταιρείας Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. ανέλαβε εδώ και λίγες ημέρες ο Τάκης Θεοχαράκης. Η εν λόγω εταιρεία είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου και δραστηριοποιείται με τα προϊόντα της Nissan από το 1961.

Μάλιστα, η ελληνική αντιπροσωπεία ήταν και η πρώτη της ιαπωνικής φίρμας σε ολόκληρη την Ευρώπη, ενώ στη χώρα μας το όνομα της μάρκας έγινε συνώνυμο της αξιοπιστίας και του after sales λόγω της δουλειάς που έχουν κάνει τόσο οι διοικούντες όσο και οι εργαζόμενοι σε αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την αλλαγή αυτή, που για όσους γνωρίζουν είναι πολύ σημαντική, στόχος της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. είναι να διατηρήσει το δυνατό όνομα που έχει «χτίσει» τις τελευταίες δεκαετίες και να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, το όνομα της Nissan έχει συνδεθεί και με το εργοστάσιο που υπήρχε παλαιότερα στην Ελλάδα, γεγονός που αφήνει ελπίδες πως μία τέτοια σκέψη είναι στο μυαλό του Τάκη Θεοχαράκη. Άλλωστε, όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν καλά πως το πείσμα και το όραμα που έχει ίσως αλλάξουν πολλά δεδομένα στον κλάδο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Τάκης Θεοχαράκης

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης