Στα τέλη του επόμενου έτους, η BMW θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του κορυφαίου SUV της γκάμας της, το αυτοκίνητο που, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, θα καλύπτει κάθε απαίτηση και γούστο.

Η Χ5 αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά SUV της κατηγορίας. Προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης, πολυτέλειας, πληθώρα τεχνολογιών και έχει μοναδικές δυνατότητες στον δρόμο. Η νέα γενιά, ωστόσο, θα είναι βελτιωμένη σε όλους τους τομείς, φέροντας παράλληλα και πιο αποδοτικούς κινητήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθητικά, θα έχει πιο δυναμικό προφίλ, με το εσωτερικό του να είναι ακόμα πιο ευρύχωρο χάρη στην αύξηση του μεταξονίου. Το βάρος του αμαξώματος θα είναι μειωμένο κατά 150 κιλά, κάτι που σε συνδυασμό με την τεχνολογία Efficient Dynamics των κινητήρων θα προσφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων.

Ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του πληθώρα συστημάτων, όπως το νέο iDrive, το head-up display, το σύστημα ανάγνωσης της σηματοδότησης και νυχτερινή όραση που συμβάλλει στον εντοπισμό και αποφυγή πεζών και ζώων τη νύχτα. Κάτω από το καπό θα βρίσκονται οι γνωστοί κινητήρες 3,0 και 4,4 λίτρων, ένας νέος τετρακύλινδρος 2.0 Twin Turbo, οι V8 εκδόσεις της σειράς Μ, ενώ θα υπάρχουν και δύο υβριδικές εκδόσεις.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης