Το νέο Outback, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το καλοκαίρι, παρουσίασε κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Νέας Υόρκης, η Subaru.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσαίο crossover της ιαπωνικής φίρμας, ουσιαστικά έχει ανασχεδιαστεί και δεν είναι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, όπως το παρουσιάζει η Subaru. Αισθητικά, δανείζεται πολλά στοιχεία από το νέο Legacy, όπως τη μεγάλη μάσκα και τα φωτιστικά σώματα.

Διαθέτει φώτα ημέρας LED, ζάντες 17 και 18 ιντσών, πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, πίσω πτέρυγα, ράγες οροφής, νέο καπό και πίσω φώτα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό είναι πιο πολυτελές και με πλουσιότερο εξοπλισμό, περιλαμβάνοντας οθόνη 6,2 ή 7 ιντσών, νέο σύστημα πολυμέσων, διζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός-πίσω, ηχοσύστημα της Harman/Kardon και πολλά ακόμα.

Τροφοδοτείται από ένα τετρακύλινδρο κινητήρα boxer 2,5 λίτρων απόδοσης 175 ίππων και ένα εξακύλινδρο 3,6 λίτρων με 256 ίππους. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων Lineartronic CVT (με paddles πίσω από το τιμόνι).

Το σύστημα τετρακίνησης «Symmetrical All-Wheel Drive» είναι στάνταρ, όπως και τα Hill Descent Control και Hill Start Assist.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης