Στον παγκόσμιο τελικό του Championkart θα λάβει μέρος το τριήμερο 5-7 Οκτωβρίου ο Έλληνας οδηγός Άγγελος Σταθακόπουλος. Ο συμπατριώτης μας που καταφέρνει κάθε φορά που τρέχει εκτός συνόρων να εντυπωσιάζει θα συμμετάσχει στη μεγάλη «μάχη» που θα δοθεί στην πίστα του Jesolo, στην Ιταλία.

Στον αγώνα αναμένεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 150 οδηγοί σε όλες τις κατηγορίες. Αυτό είναι και το τελευταίο ραντεβού της χρονιάς για τους Ιταλούς οδηγούς που συμμετείχαν στους 8 αγώνες του πρωταθλήματος και η πρώτη συνάντηση των πρωταγωνιστών από τις υπόλοιπες χώρες της εΕρώπης. Το κλίμα είναι ξεχωριστό, μια γιορτή με παγκόσμιο χρώμα και κορυφαίες επιδόσεις σε μια από τις πιο ιστορικές πίστες της Ιταλίας που βρίσκονται σε λειτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα συμμετέχω για πρώτη φορά στον παγκόσμιο τελικό του Championkart, κάτι που δεν υπολόγιζα στην αρχή της χρονιάς. Βλέποντας το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού και της οργάνωσης στους δύο αγώνες που συμμετείχα φέτος, ήθελα πραγματικά να ζήσω την εμπειρία του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταθακόπουλος.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης