Μπορεί στην Ελλάδα η ζήτηση για ακριβά αυτοκίνητα να έχει σχεδόν μηδενιστεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ίδιο συμβαίνει και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Στην Jaguar, για παράδειγμα, η νέα F-Τype δείχνει να έχει προκαλέσει… πανικό στις αγορές και αυτό αποτυπώνεται στη ζήτηση, η οποία είναι τόσο μεγάλη, που σε ορισμένες περιπτώσεις η αναμονή για παράδοση φθάνει και τους οκτώ μήνες.

Οι άνθρωποι της φίρμας δηλώνουν πως αυτό που γίνεται με τη F-Type είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα της Jaguar. Ο υπεύθυνος μάλιστα του μοντέλου πιστεύει πως το 90% των πελατών της F-type δεν είχε ποτέ στο παρελθόν μοντέλο της μάρκας. Η Jaguar στοχεύει κυρίως σε αγορές της Γερμανίας, της Κίνας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, ενώ σημαντικό στοιχείο είναι ότι αποσκοπεί σε μικρότερες ηλικίες πελατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η F-Type διατίθεται με κινητήρα 3.0 λίτρων και 340 ίππους, ενώ υπάρχει και η κορυφαία έκδοση των 5.0 λίτρων με τους 495 ίππους. Στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνισή της, ενώ δεν υπάρχει και σχετική ενημέρωση για το πότε υπολογίζεται ότι θα έρθει…

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης