Στο διάσημο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood που διεξάγεται αυτές τις μέρες (26-29 Ιουνίου), λαμβάνει μέρος και το ταχύτερο Abarth που κατασκευάστηκε ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 695 biposto θα συμμετάσχει στην απαιτητική διαδρομή του βρετανικού φεστιβάλ (Goodwood Hillclimb), μήκους σχεδόν 2 χιλιομέτρων. Μια τεχνική και θεαματική ανάβαση, με  υψομετρική διαφορά περίπου 100 μέτρων ανάμεσα στην αρχή και το τέλος.

Στη διαδρομή αυτή, το Abarth 695 biposto θα αναδείξει τη δύναμη και το στιλ του. Με βάρος μόλις 997 κιλά και απόδοση 190 ίππων, έχει την καλύτερη αναλογία βάρους/ισχύος (5,2 κιλά/ίππο) και την καλύτερη επιτάχυνση (0-100 χλμ./ώρα σε 5,9″) στην κατηγορία του. Ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων και το πρώτο που εξοπλίζεται με κιβώτιο ταχυτήτων με «dog rings» που κινείται σε υποδοχές σε σχήμα H.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, εφοδιάζεται με σύστημα εξάτμισης της Akrapovic, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Extreme Shox, ψηφιακό καταγραφέα δεδομένων της MXL, καθίσματα Abarth Corsa με ζώνες 4 σημείων, φρένα της Brembo, ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών OZ και πίσω roll bar από τιτάνιο.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης