Το ενδεχόμενο επιστροφής του Sebastien Loeb στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι εξετάζουν τα ανώτερα στελέχη της Citroen Racing Team, καθώς το συμβόλαιο του Αλσατού για συμμετοχή στο WTCC λήγει αυτή τη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Loeb είναι ο μοναδικός οδηγός ο οποίος μπορεί να επαναφέρει τη γαλλική ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών και να κοντράρει τον συμπατριώτη του, Sebastien Ogier, ο οποίος έχει σαρώσει τα πάντα με το VW Polo R WRC. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, Yves Matton, ο οποίος θα κάνει τα πάντα ώστε να πείσει τον 41χρονο να επιστρέψει στο WRC, αν και οι πιθανότητες δεν είναι πολλές.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δύο οδηγοί που μπορούν να κερδίζουν συνεχώς αγώνες και να στεφθούν πρωταθλητές. Ο ένας συμμετέχει στο πρωτάθλημα (Ogier), ο άλλος είναι στο WTCC (Loeb). Ο Sebastien απολαμβάνει αυτό που κάνει, αλλά ίσως να μην ευχάριστο το γεγονός ότι δεν κερδίζει. Είναι γεννημένος πρωταθλητής και θέλει πάντα να νικά. Θα συζητήσουμε μαζί του και θα τον καλέσουμε να επιστρέψει στο WRC. Δεν ξέρω όμως να θέλει να συμμετάσχει σε όλη τη σεζόν. Πρέπει να μιλήσουμε και να δούμε τι σκοπεύει να κάνει του χρόνου», δήλωσε ο Matton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης