Με πιο δυναμικό χαρακτήρα, σε δύο εκδόσεις (sedan και coupe) και με πληθώρα τεχνολογιών, έρχεται το νέο Honda Accord, το οποίο θα λανσαριστεί αρχικά στην αγορά της Βορείου Αμερικής, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

H 8η γενιά του ιαπωνικού μοντέλου διατηρεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της απερχόμενης, ωστόσο διαθέτει πιο δυναμικό προφίλ, το οποίο και αναδεικνύεται περισσότερο στη δίθυρη έκδοση coupe. Παρότι οι διαστάσεις του είναι ελαφρώς μικρότερες, έχει άνετους χώρους, με την οδική συμπεριφορά να είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, ακόμα καλύτερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα τροφοδοτείται με τρία μηχανικά σύνολα, έναν καινούργιο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,4 λίτρων, απόδοσης 184 ίππων, έναν V6 3.5 λίτρων με 314 ίππους, αλλά και έναν δίλιτρο, ο οποίος συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα, στην έκδοση Accord Plug-in Hybrid. Αποδίδει 163 ίππους, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT και μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 25 χιλιόμετρα.

Το νέο Accord θα περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του αρκετές τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων το σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου, αποφυγής ατυχήματος, ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας «Hondalink», που επιτρέπει στον οδηγό να συνδεθεί μέσω smartphone στο internet, στο Facebook και το Twitter, αλλά και να διαβάσει τα SMS του μέσω των ηχείων του αυτοκινήτου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ τις πρώτες εικόνες του νέου Accord sedan και coupe

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης