Για μια ακόμα χρονιά είδε την ομάδα του να μην μπορεί να μονομαχήσει καν για τον παγκόσμιο τίτλο. Ο εκνευρισμός του είναι έκδηλος και πλέον τα βάζει με όλους και με όλα, ξεκινώντας από τους υπεύθυνους του σπορ.

Ο Luca di Montezemolo, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό Focus, χαρακτήρισε του οδηγούς της F1 ταξιτζήδες και το σπορ ένα ανιαρό και άνοστο πράγμα το οποίο έχει χάσει όλη τη γοητεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι οδηγοί έχουν μετατραπεί σε οδηγούς ταξί. Αντί να οδηγούν όσο πιο γρήγορα μπορούν, προσπαθούν να εξοικονομήσουν καύσιμα και να προσέχουν τα ελαστικά. Παλιότερα ο καλύτερος κέρδιζε. Τώρα, κανείς δεν καταλαβαίνει τι γίνεται. Πρέπει να κάνουμε άμεσα κάτι. Η F1 δεν έχει καμία πιθανότητα αν συνεχίσει έτσι», τόνισε ο πρόεδρος της Ferrari.


Ο Montezemolo με τον Ecclestone

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα του αθλήματος, Bernie Ecclestone να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη, ειδάλλως θα λάβει ο ίδιος μέτρα. «Αν δεν κάνει ο Bernie κάτι θα το κάνω μόνος μου. Είναι καθήκον μου. Η ανάγκη για ανακτήσει η F1 την χαμένη της αίγλη επείγει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κύριος Montezemolo από τη μία πλευρά έχει απόλυτο δίκιο. Η F1 δεν είναι πλέον καθόλου διασκεδαστική και αυτό αποτυπώνεται από τους χαμένους χορηγούς, τα νούμερα της τηλεθέασης και τους δυσαρεστημένους οπαδούς. Τι εννοεί όμως όταν λέει ότι θα λάβει μόνος του μέτρα; 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης