Το νεότερο μέλος της γκάμας της ιαπωνικής φίρμας είναι διαθέσιμο προς παραγγελία στην Ελλάδα, με τρία μηχανικά σύνολα και ισάριθμα επίπεδα εξοπλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της Suzuki ανακοίνωσε τις τιμές του νέου Baleno, το οποίο θα πάρει θέση στις εκθέσεις των αντιπροσώπων τις επόμενες μέρες. Το καινούργιο supermini τοποθετείται δίπλα στο Swift και διακρίνεται για την πρακτικότητα, την ευελιξία, την απόδοση και την οικονομία καυσίμου.

Είναι από τα πιο ευρύχωρα αυτοκίνητα πόλης, πατά πάνω σε καινούργια πλατφόρμα, διαθέτοντας αυξημένη ακαμψία και μειωμένο βάρος, με το μήκος του αμαξώματος να είναι στα 3.995 χλστ., το πλάτος στα 1.745 χλστ. και το ύψος στα 1.470 χλστ. Προσφέρεται με δύο βενζινοκινητήρες προδιαγραφών Euro6, τον τρικύλινδρο 1.0 BoosterJet απόδοσης 112 ίππων και 170 Nm ροπής και τον 1.200άρη Dualjet των 90 ίππων και 120 Nm ροπής. Επίσης, υπάρχει και υβριδική έκδοση SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki), συνδυάζοντας ένα μοτέρ εσωτερικής καύσης και έναν ηλεκτροκινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει ο 1.0 BoosterJet. Καταναλώνει 4,4 λίτρα καυσίμου σε μικτό κύκλο και εκπέμπει 103 γρ./χλμ. CO2, με την υβριδική έκδοση να έχει μέση κατανάλωση 4 λτ./100 χλμ. και εκπομπές ρύπων στα 93 γρ./χλμ.

Οι τιμές ξεκινούν από 11.340 ευρώ με όφελος απόσυρσης για τη βασική έκδοση 1.2 GL και από 12.660 ευρώ για την 1.0 Turbo GL.

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του νέου Baleno εδώ  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης