Μετά τα Juke και Qashqai, η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει ένα ακόμα μοντέλο, συμπληρώνοντας τη γκάμα των crossover με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το Kicks, το οποίο είχαμε δει πριν αρκετούς μήνες στην έκθεση του Σάο Πάολο. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο CEO του ομίλου Renault –Nissan, Carlos Ghosh, αναφέροντας πως πρόκειται για παγκόσμιο αυτοκίνητο, δηλαδή θα διατίθεται σε όλες τις αγορές του κόσμου.

Δημιουργήθηκε από τα κέντρα σχεδιασμού της Nissan στη Νότια και Βόρεια Αμερική, έχει μοντέρνο σχεδιασμό και τοποθετείται ανάμεσα στα Juke και Qashqai από πλευράς διαστάσεων. Διακρίνεται για τη μάσκα σε σχήμα V, τους μεγάλους προφυλακτήρες, τις έντονες ακμές του αμαξώματος και την οροφή με τη διαφορετική απόχρωση. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Βραζιλία, απ’ όπου και θα ξεκινήσει η εμπορική του πορεία μέσα στο έτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ούτε τους κινητήρες. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως όταν έρθει στην Ευρώπη θα τροφοδοτείται από τα μικρότερα και πιο αποδοτικά σύνολα του γαλλο-ιαπωνικού group.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης