Πλήρη γκάμα μοντέλων, ποιότητα, αξιοπιστία, οικονομικοί κινητήρες και εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής. Πάνω σε αυτούς τους τομείς πατά η ιαπωνική εταιρεία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών σε όλη την Ευρώπη και σημειώνοντας συνεχώς νέα ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτυχία της Nissan τα τελευταία χρόνια μόνο τυχαία δεν είναι. Τα Qashqai, Juke και X-Trail μπορούν να χαρακτηριστούν ως τα πιο πλήρη crossover, προσφέροντας στους καταναλωτές οτιδήποτε επιθυμούν σε ανταγωνιστικές τιμές. Το 2015, η φίρμα κατέγραψε την καλύτερη επίδοση πωλήσεων επί ευρωπαϊκού εδάφους στην ιστορία της, με 715.623 αυτοκίνητα.

Το μερίδιο της Nissan στη Γηραιά Ήπειρο έφτασε το 4%, επίδοση που την φέρνει στην πρώτη θέση ανάμεσα στις ασιατικές μάρκες αυτοκινήτων. Το πιο μοσχοπουλημένο μοντέλο παραμένει το Qashqai, με περισσότερους 248.000 νέους ιδιοκτήτες να το επιλέγουν την περασμένη χρονιά, ενώ καταλυτική επίδραση στην αύξηση των πωλήσεων είχαν τα Juke και X-Trail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σταθερή αξία αποτελεί και το μικρομεσαίο hatchback που ακούει στο όνομα Pulsar, με τις πωλήσεις του να έχουν αυξηθεί έως και 50%. Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, η Nissan κατέκτησε την τρίτη θέση στις ταξινομήσεις επιβατικών αυτοκινήτων για το 2015, με μερίδιο αγοράς 8,6%. Επιπλέον, το Qashqai επιβεβαιώνει την κυριαρχία του, όντας το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία C, με 2.553 ταξινομήσεις.   

Aνακαλύψτε όλα τα μοντέλα και τις εκδόσεις των μοντέλων Nissan

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης