Η νέα γενιά του μικρού αυτοκινήτου πόλης της κορεατικής μάρκας έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών, με τις πωλήσεις να αυξάνονται μήνα με το μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Picanto προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις, διαθέτοντας σύγχρονη εμφάνιση, πλούσιο εξοπλισμό και αποδοτικούς κινητήρες. Στα πλεονεκτήματά του είναι και η απολαυστική οδική συμπεριφορά, κάτι που θα εκτιμήσουν δεόντως οι υποψήφιοι κάτοχοι.

Προκειμένου να τονώσει την εμπορική πορεία του μοντέλου, η KIA εμπλούτισε την γκάμα με μία άκρως ενδιαφέρουσα έκδοση. Ονομάζεται Picanto X-Line και έχει εμπνευστεί από τα crossover, έχοντας αυξημένη απόσταση από το έδαφος, νέους προφυλακτήρες, προστατευτικές ποδιές, επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία στα φώτα, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και ανασχεδιασμένη γρίλια στη μάσκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, διακρίνονται οι νέες επενδύσεις με λευκές και πράσινες λεπτομέρειες, το σπορ τιμόνι, η οθόνη 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων με την πλειάδα εφαρμογών και τα αλουμινένια πεντάλ. 

Η έκδοση X-Line είναι η ισχυρότερη στην ιστορία του Picanto, καθώς τροφοδοτείται από τον τρικύλινδρο turbo κινητήρα 1.0 λίτρου απόδοσης  100 ίππων και 172 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 10 δευτερόλεπτα. Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι στα 4,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων στα 104 γρ./χλμ.

Το νέο Picanto X-Line θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης, την επόμενη εβδομάδα. Όσο για το λανσάρισμα στην ευρωπαϊκή αγορά, υπολογίζεται στα τέλη του έτους.

Δείτε όλες τις εκδόσεις του νέου Picanto


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης