Στη δημιουργία δύο ειδικά τροποποιημένων οχημάτων, ικανών να ανταπεξέλθουν στις πιο απαιτητικές συνθήκες, προχώρησε η ιαπωνική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τα 370Zki και Armada Snow Patrol, τα οποία κατασκευάστηκαν με αφορμή την έκθεση του Σικάγο. Το πρώτο βασίζεται στο 370Z Roadster και μπορεί να «οργώσει» κάθε χιονοδρομικό κέντρο, χάρη στον συνδυασμό των χιονοσανίδων εμπρός και ερπυστριών πίσω.

Φέρει προσαρμοσμένο κιτ ανύψωσης, ερπύστριες της American Track Truck Inc., στηρίγματα για τα ελατήρια της ανάρτησης και διαχωριστικά, αποσβεστήρες και ειδικά προστατευτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Armada Snow Patrol από την άλλη, είναι το όχημα που ονειρεύεται κάθε λάτρης των off-road. Με ικανότητα ρυμούλκησης 3,8 τόνων, μπορεί να μεταφέρει trailer με snowmobiles, συμπεριλαμβανομένου και του 370Zki. 

Εξοπλίζεται με ελαστικά εκτός δρόμου 35 ιντσών, ζάντες Cognito Series 61, μεγάλο προφυλακτήρα Smittybilt που διαθέτει προστατευτική μπάρα και βαρούλκο με βίντσι ικανότητας  5,4 τόνων, προβολείς ομίχλης στη σχάρα της οροφής και προβολείς LED 5 ιντσών στις γρίλιες. Αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στο εσωτερικό, ενώ δεν λείπουν τα λογότυπα της έκδοσης και τα διακοσμητικά.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης