Τον περασμένο Δεκέμβριο, στο Κόβεντρυ της Αγγλίας, σημειώθηκε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα οδηγό, μητέρα ενός μικρού παιδιού.

Η Tania Chikwature οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, έχοντας στο πίσω κάθισμα τον μόλις 19 μηνών γιο της. Σε μια διασταύρωση έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να απογειωθεί, να προσκρούσει σε ένα δέντρο και στη συνέχεια να καταλήξει μισοδιαλυμένο στην άκρη του δρόμου με την οροφή.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το παιδάκι υπέστη κάποιες ελαφρές κακώσεις καθώς ήταν σωστά δεμένο στο καθισματάκι. Την 32χρονη απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες, χωρίς να έχει πάθει κάτι σοβαρό. Το συμβάν κατέγραψε κάμερα φορτηγού, με τον οδηγό να λέει πως δεν περίμενε να δει κάποιον να βγαίνει ζωντανός.

Όπως διαπίστωσε η αστυνομία, η μητέρα οδηγούσε παράνομα, αφού είχε στο αίμα της 246 mg αλκοόλ ανά 100 ml αίματος, τη στιγμή που το όριο στη Μεγάλη Βρετανία είναι 80 mg.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν λίγες μέρες έγινε η δίκη της κυρίας Chikwature, με τον δικαστή να της αφαιρεί το δίπλωμα οδήγησης για τρία χρόνια, να την καταδικάζει σε έξι μήνες φυλάκιση και να της επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας είπε πως από τύχη είναι ζωντανή αυτή και το παιδί της και έπρεπε να αντιμετωπίσει πιο σοβαρές κατηγορίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης