Παρά τις όποιες προσπάθειες της Mercedes να διατηρήσει μια ισορροπία μεταξύ των Lewis Hamilton και Nico Rosberg, οι σχέσεις των δύο οδηγών είναι στο χειρότερο σημείο.

Η γερμανική ομάδα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τους τιθασεύσει, το τμήμα μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων βγάζει προς τα έξω μια φιλική εικόνα, αναφέροντας πυκνά συχνά πως η περσινή κόντρα τους είναι παρελθόν και όλα κυλάνε ομαλά. Τα πράγματα, ωστόσο, είναι τελείως διαφορετικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Hamilton και Rosberg έχουν ξεθάψει τα τσεκούρια του πολέμου, με την έχθρα τους να ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Ο Toto Wolff προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, απειλώντας τους ακόμα και με αποκλεισμό, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, αλλά -όπως φαίνεται- το παιχνίδι έχει χαθεί. Αυτές τις μέρες αποκαλύφθηκε πως στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν ο Βρετανός οδηγός ήταν σε έξαλλη κατάσταση διαλύοντας κυριολεκτικά την αίθουσα των αποδυτηρίων μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συνεργατών του.

Το επεισόδιο επιβεβαίωσε και ο μη εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes AMG Petronas, Niki Lauda, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι, δεν ήταν σε καλή κατάσταση και ξέσπασε. Διέλυσε τα πάντα στο δωμάτιο. Αλλά να είστε σίγουροι πως θα πληρώσει όλες τις ζημιές που προκάλεσε».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης