Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου Κρίστη Χασάπη έχει αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «nomisma» η συνάντηση κρίθηκε σκόπιμη λόγω της αυριανής κρίσιμης συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως πληροφορούμαστε ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα μεταφέρει και προσωπικά στον κ. Χασάπη την επιθυμία της κυβέρνησης για να προχωρήσει τώρα το Συγκρότημα στην απόφαση για αύξηση του κεφαλαίου της Τράπεζας, με βάση τους όρους που έθεσε στην επιστολή της η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας κα Χρυστάλλα Γιωρκάτζη. Ακόμα ο Πρόεδρος θα ζητήσει από τον κ. Χασάπη να πληροφορηθεί τις ενστάσεις που έχουν οι άλλοι διοικητικοί σύμβουλοι και μέτοχοι της Τράπεζας στην αύξηση του κεφαλαίου.

Στις 16 Ιουλίου στη Φραγκφούρτη συνάντηση Αναστασιάδη – Μάριο Ντράγκι

Δημοσιογραφικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με το Πρόεδρο της Ευρωπαίκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Μάριο Ντράγκι στις 16 Ιουλίου, στην Φρανκφούρτη.
Κατά τη συνάντηση αυτή θα ενημερώσει τον κ. Ντράγκι για τις εξελίξεις στην Τράπεζα Κύπρου και γενικά για όσα συμβαίνουν στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου. Ανάλογη ενημέρωση στον κ. Ντράγκι θα κάνει και η κα Γιωρκάτζη που επίσης βρίσκεται στην Φρανκφούρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης