Η πορεία εξέλιξης της κατάστασης της υγείας του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, από την ώρα ολοκλήρωσης της χειρουργικής επέμβασης μέχρι και αυτή τη στιγμή, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως πολύ ικανοποιητική και σταθερή, με συνεχή βελτίωση, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Επιπλέον αναφέρει ότι λόγω της φύσης της χειρουργικής επέμβασης, στην οποία υποβλήθηκε ο πρόεδρος Αναστασιάδης, η όλη εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του είναι στο πλαίσιο που αναμενόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσος στόχος είναι όπως η πορεία αυτή συνεχιστεί έτσι ώστε το συντομότερο δυνατόν, ο κ. Αναστασιάδης να εξέλθει της Μονάδας Εντατικής Παρακολούθησης.

Σε δηλώσεις του στο δελτίο του ΡΙΚ ο καρδιοχειρουργός Μαρίνος Σωτηρίου, ο οποίος βρίσκεται με τον Πρόεδρο, ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης βρίσκεται σε ελαφριά καταστολή, επικοινωνεί με το περιβάλλον και η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης υποβλήθηκε σε επέμβαση για διόρθωση δύο βαλβίδων, καθώς και διόρθωσης της καρδιακής αρρυθμίας που παρουσίαζε το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: philenews.com

Διαβάστε επίσης:

Τον Ν. Αναστασιάδη θα επισκεφθεί ο γ.γ. του ΟΗΕ
, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014, 08:39

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης