Ένα νέο επαναστατικό προϊόν έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των τεχνολογικών επιτευγμάτων της Nanobionic αλλά και των προϊόντων που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Ε-Shop της zougla.gr.

Πρόκειται για το καλσόν με την ενσωματωμένη τεχνολογία των βιοκεραμικών υλικών που αποτελεί το νέο απόκτημα της σειράς προϊόντων Nanobionic, με την αποδεδειγμένη από πανεπιστημιακές έρευνες αποτελεσματικότητα και ευεργετική επίδραση σε πληθώρα προβλημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλσόν Nanobionc Anti – Celluline απορροφά τη θερμότητα που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα και την επιστρέφει τοπικά με μορφή Άπω Υπέρυθρων Ακτίνων (FIR).

Έπειτα από σειρά μελετών σε επιστημονικά εργαστήρια απεδείχθη πως η δράση της Άπω Υπέρυθρης Ακτινοβολίας διεισδύει στο σώμα και αλληλεπιδρά με την επιδερμίδα, βοηθώντας στην τόνωση των ιστών και στη μείωση της εμφάνισης κυτταρίτιδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκπομπή των Άπω Υπέρυθρων Ακτίνων (FIR) εισχωρεί εσωτερικά στο σώμα μας δημιουργώντας μια γλυκιά ζέστη, επιδρώντας στους ιστούς και τα κύτταρα, συμβάλλοντας έτσι στη γρηγορότερη αναγέννησή τους. Το αποτέλεσμα αυτής της εκπομπής είναι η τόνωση του σώματος και η βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, με την οποία -ως γνωστόν- εμφανίζεται η κυτταρίτιδα.

Η ωφέλεια, λοιπόν, είναι τριπλής μορφής:

1) καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
2) λεία και καλλίγραμμη εμφάνιση
3) τόνωση του σώματος

Το επαναστατικό αυτό προϊόν, που ταυτόχρονα είναι απολύτως αποτελεσματικό αλλά και κομψό, έχει υποστεί ιδιαίτερη επεξεργασία με ALOE VERA, η οποία ενυδατώνει, μαλακώνει, αναζωογονεί το δέρμα και εξατμίζει τον ιδρώτα. Επίσης, δίνει φρεσκάδα για απαλά και μεταξένια πόδια.

Το καλσόν της Nanobionic είναι άμεσα διαθέσιμο από το E- Shop της zougla.gr σε πολύ προσιτή τιμή. Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο και ποιοτικό δώρο για εσάς και τους φίλους σας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης