Την Ισπανία χαρακτήρισε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2012. Ο Γάλλος αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην ιστοσελίδα «Le Buteur» και κατέθεσε τις απόψεις του για τη διοργάνωση.

Η συνέντευξη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Πώς σου φαίνεται μέχρι στιγμής η διοργάνωση;
«Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν ορισμένα καλά παιχνίδια. Όμως, μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός πως βλέπω ομάδες που δεν διστάζουν να ζητήσουν τη νίκη από τα πρώτα λεπτά. Είμαστε, όμως, ακόμα στην αρχή. Το επίπεδο είναι καλό, παρότι συνήθως στα πρώτα ματς οι ομάδες θέλουν να πάρουν έστω τον ένα βαθμό, για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση».

-Τι πήγε στραβά στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Ιταλία;

«Προσωπικά βρήκα τους Ισπανούς κυρίαρχους στον αγώνα. Οι Ιταλοί σίγουρα είχαν ευκαιρίες, όμως ο Τόρες θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις να σκοράρει και να τελειώσει το ματς. Πρέπει όμως να βελτιωθούν αμυντικά, καθώς το ματς με τους Κροάτες θα είναι δύσκολο. Μάλιστα, οι Κροάτες θα μελετήσουν τον αγώνα με την Ιταλία, για να χτυπήσουν στα αδύνατα σημεία της άμυνας της Ισπανίας».

-Είναι η Ισπανία φαβορί για τον τίτλο;

«Όπως είδα όλες τις ομάδες μέχρι σήμερα, ναι. Ό,τι και να λένε όλοι, έχει καταπληκτικό προπονητή και τα στατιστικά της τα λένε όλα. Με την Ιταλία είχε 60% κατοχή και πολλές εύστοχες πάσες στο κέντρο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης