Πολλά ρίχτερ κεφιού ταρακούνησαν την οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι. Ακολουθώντας το κινέζικο ρητό που λέει «μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις», είμαστε σίγουροι πως δεν μπορούμε να βρούμε λόγια ικανά να περιγράψουν με ακρίβεια όλα όσα συνέβησαν στο πάρτι που διοργάνωσε το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ.


Ο Γιώργος Λεμπέσης στο πάρτι του ΙΕΚ ΔΟΜΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η διευθύντρια του ΙΕΚ ΔΟΜΗ Αντονέλλα Τσατσαμπά με την ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν

Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να δηλώσουμε είναι πως χορέψαμε και διασκεδάσαμε σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά «ταρακουνήσαμε» το Cub Messiah και ολόκληρη την οδό Καρνεάδου.


Ο γνωστός σχεδιαστής Τάκης, του οίκου μόδας ΝΙΚΟΣ ΤΑΚΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να μπορέσουμε να δώσουμε μια ξεκάθαρη και ρεαλιστική εικόνα όλων όσων συνέβησαν, θα πρέπει να μπούμε στο φάσμα της υπερβολής, καθώς στο κατάμεστο από κόσμο, Club Messiah το θερμόμετρο της διασκέδασης «χτύπησε» κόκκινα.


Ο ηθοποιός Δημήτρης Αρώνης

Ατελείωτο κέφι, ασταμάτητος χορός, και ανεβασμένη διάθεση, αποτέλεσαν τα συστατικά ενός «μεθυστικού» κοκτέιλ σε μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Το πάρτι ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό event, τo Fashion Show, που είχαν ετοιμάσει οι σπουδαστές των Τομέων Μόδας και Ομορφιάς και Art & Design του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ.


Ο γνωστός σχεδιαστής Τάκης μαζί με τον πρόεδρο του Ομίλου ΔΟΜΗ Γιώργο Τσατσαμπά και τη σύζυγό του

Η σκυτάλη στην συνέχεια δόθηκε στην κλήρωση των δώρων για τους παρευρισκομένους. Πρώτα η εταιρεία Vodafone κλήρωσε 2 smartphones, και εν συνεχεία, ο διεθνώς αναγνωρισμένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Love Radio και συνεργάτης του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ Νίκος Γκαραβέλας κλήρωσε μία υποτροφία για το εξειδικευμένο σεμινάριο «Ραδιοφωνικού Μουσικού Παραγωγού». Κληρώσεις και δώρα που προκάλεσαν αίσθηση και ενθουσιασμό στους παρευρισκομένους.

Η βραδιά όμως ήταν πραγματικά μεγάλη. Έτσι με το πέρας των event και των κληρώσεων, και αφού ο DJ – σπουδαστής του Τομέα Sound & Music του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ Δημήτρης Βόγλης είχε ετοιμάσει κατάλληλα την ατμόσφαιρα, τα decks ανέλαβε ένας από τους πιο γνωστούς και διεθνώς καταξιωμένους Έλληνες DJ, συνεργάτης της Sony Music και απόφοιτος του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Pink Noisy, ο οποίος απογείωσε κυριολεκτικά την διασκέδαση στα ύψη κάνοντας τους σπουδαστές αλλά και τους καλεσμένους να χορεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Είναι γνωστό πως όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνει το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, χαρακτηρίζονται από επιτυχία και αποτελούν πόλο έλξης για διάφορες προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, της τέχνης και της τηλεόρασης. Έτσι, το Fasion Show παρακολούθησαν, ο γνωστός σχεδιαστής Τάκης από τον οίκο μόδας «Νίκος Τάκης», μαζί με τον στυλίστα του οίκου, Χάρη, ο σχεδιαστής μόδας και συνεργάτης του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Κωνσταντίνος Μητροβγένης, καθώς επίσης fashion editors διαφόρων περιοδικών και επαγγελματίες του modeling.

Εκτός όμως από τους ανθρώπους της μόδας, το πάρτι μας τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι της τέχνης και της τηλεόρασης. Ενδεικτικά αναφέρουμε, τον γνωστό ηθοποιό Δημήτρη Αρώνη με την σύζυγό του, την ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν, τον τραγουδιστή Γιώργο Λεμπέση και τον publicist Γιώργο Ντάβλα επίσης με την σύζυγό του.

Το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς των δώρων της βραδιάς αλλά και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, αποδεικνύοντας την δυναμική του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΟΜΗ.

Περισσότερες φωτογραφίες από τη βραδιά στο slide show που ακολουθεί

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης