Η δίαιτα με πίτσα έχει βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους να χάσουν βάρος, αφού είναι ένας τρόπος για να καταπολεμήσει κανείς την ψυχολογική πίεση που αισθάνεται στη σκέψη μιας στερητικής δίαιτας.

Το πιο σημαντικό κομμάτι της δίαιτας με πίτσα είναι ο έλεγχος της ημερήσιας πρόσληψης σε θερμίδες, καθώς και η ισορροπία σε πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες και λίπη. Μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας πίτσα κάνοντας πρωτίστως μια προσεκτική επιλογή των υλικών που θα χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε ένα τυρί με χαμηλά λιπαρά, άπαχα αλλαντικά ή κρέας και λαχανικά με αρνητικές θερμίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να καταναλώνετε φρούτα και λαχανικά με αρνητικές θερμίδες κατά τη διάρκεια της μέρας είτε σαν μια απλή φρουτοσαλάτα, είτε σαν συμπλήρωμα του μεσημεριανού γεύματος. Για παράδειγμα μία καλή ιδέα για πίτσα είναι σπανάκι, μελιτζάνα και ανανάς. Σημαντικό επίσης, είναι να φτιάχνετε την πίτσα μόνοι σας, στο σπίτι, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος περιττών θερμίδων μέσω των υλικών που μπορεί κάποιο εστιατόριο να χρησιμοποιεί εν αγνοία σας.

Περισσότερα στο diaita.org

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης