Tην Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 17.00, το Innovathens διοργανώνει το «Greek products revisited», την τρίτη στη σειρά εκδήλωση ενημέρωσης και networking για θέματα αγροδιατροφής και γαστρονομίας, στο πλαίσιο του 4ου Κύκλου του Επιχειρηματικού Επιταχυντή «Food for Business”.

Ελιά – ελαιόλαδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Branding για ελιά και ελαιόλαδο-αυτοί που τόλμησαν»: Γιώργος Γιώνας, Creative Director της Yonas Design
«Συσκευασία ελαιολάδου για εξαγωγές. Υπεραξία ή υπεροψία;»: Αντώνης Παπαϊωάννου, Σύμβουλος Επικοινωνίας

Γάλα -Γαλακτοκομικά προϊόντα

«Προκλήσεις στη βιομηχανία του Γάλακτος και των Γαλακτοκομικών Προϊόντων»: Δρ. Χρίστος Αποστολόπουλος, Διευθυντής Ολικής Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων της FrieslandCampina Hellas και Πρόεδρος του ΣΕΒΓΑΠ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων)
«ΒΙΟΦΑΡΜΑ – Ποιοτική Επιχειρηματικότητα και Εξωστρέφεια»: Άγης Κρανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΒΙΟΦΑΡΜΑ Α.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κρασί

Γιώργος Μακρής, Οινο-ερευνητής

Η οινική κατάσταση στην Ελλάδα, στατιστικά παραγωγής, οινοποιεία, στατιστικα
  Case studies νεοεμφανιζόμενων οινοποιείων με σωστά βήματα και success stories

  Case studies: 2η και 3η γενιά με γνώση αναλαμβάνει το οικογενειακό αμπέλι/οινοποιείο και δημιουργεί μια επιτυχημένη επιχείρηση

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Ο 4ος Κύκλος του Επιχειρηματικού Επιταχυντή του Innovathens και οι παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη με 3 Εργαστηρίων του Τμήματος Επιστήμης, Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γαλακτοκομίας, Οινολογίας, και Ελαιολάδου/ελιάς) και της εταιρείας Planet S.A.-Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Επιχειρηματικότητας.

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»,

Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης