Μετά το Darkfall Unholy Wars (MMORPG) της Aventurine και το Hunters of the Dead (Strategy/RPG) της Traptics, δύο ακόμη ελληνικά games έλαβαν πρόσφατα έγκριση για να εισαχθούν στο Steam! Μέσω του Greenlight έλαβαν το πράσινο φως (Greenlit) απ’ την Valve κι έτσι θα τα δούμε στην πλατφόρμα της μόλις έχουν ολοκληρωθεί.

Πρόκειται για το Apocalypse Cow της Monsters και το Tulpa της Rising Star Games. Με το Apocalypse Cow είχαμε ασχοληθεί εκτενώς τον Σεπτέμβριο (preview μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=3aPQ-LXXnFc

To Tulpa είναι ένα 2D Puzzle Platform με αρκετά ενδιαφέροντες γρίφους και μια κάπως αποπνιχτική ατμόσφαιρα. Στο παιχνίδι ελέγχετε δύο χαρακτήρες, την Ophelia και τον Oliver. Το σενάριο διεξάγεται σε έναν κόσμο που περιβάλλεται από περίεργες υπάρξεις και μηχανισμούς που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να προχωρήσετε. Κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετικές ικανότητες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμφότερα τα Apocalypse Cow και Tulpa αναμένεται να κυκλοφορήσουν για PC στις αρχές του 2015, μέσω του Steam. Η έγκριση απ’ την Valve έχει δοθεί (το Greenlight) δεν απαιτεί ολοκληρωμένα games), συνεπώς θα περιμένουμε με ανυπομονησία το τελικό προϊόν από τους developers.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης