Όπως όλα δείχνουν η Microsoft ετοιμάζεται να κάνει ένα δυναμικό comeback στην Gamescom, η οποία θα λάβει χώρα από τις 21 έως και τις 25 Αυγούστου στην Κολονία της Γερμανίας. Θυμίζουμε ότι ο αμερικανικός κολοσσός πέρυσι δεν παραχώρησε κάποια press conference στα πλαίσια της έκθεσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CVG στην προσεχή press press conference της Microsoft o Phil Spencer (πρόεδρος της Microsoft Studios) θα παρουσιάσει ένα νέο exclusive για το Xbox One. Επιπλέον, ο Spencer δήλωσε ότι θα αποκαλυφθούν επίσης κάποιες πληροφορίες σχετικά με το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό franchise στην βιομηχανία των video games. Για την ώρα φυσικά δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα όσον αφορά το σε ποιο franchise αναφέρεται το “αφεντικό” της Microsoft Studios.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, το στέλεχος της Microsoft επιβεβαίωσε ότι στα booth της εταιρείας θα διατίθεται μια playable μορφή του Titanfall. Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν αρκετά ακόμη games του Xbox One όπως το Forza Motorsport 5, το Killer Instinct, το Ryse και το Dead Rising 3.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης