H Crytek έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser βίντεο μέσα από το οποίο ανακοινώνει το Arena of Fate, το οποίο αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση φέτος το καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα online multiplayer game, ενδεχομένως ένα online battle arena στο ύφος γνωστών MOBA όπως τα Dota 2 ή League of Legends. Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο στο YouTube, έχουμε ένα “γεμάτο δράση online multiplayer game” στο οποίο θα ελέγχετε “θρυλικούς ήρωες από την ιστορία και την φαντασία”. Ήδη στο σύντομο τρέιλερ μπορείτε να δείτε δύο χαρακτήρες που λογικά είναι η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Κακός Λύκος να ετοιμάζονται για σύγκρουση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιχνίδι θα περιλαμβάνει αγώνες 5 vs 5 με διάφορα battle traits μοναδικά για κάθε χαρακτήρα. Η Early Access Beta της νέας δημιουργίας της Crytek θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο επίσημο site μόλις ανοίξει για το κοινό. Το Arena of Fate αναμένεται για “PC και κονσόλες” σύμφωνα πάντα με την περιγραφή του βίντεο.

Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για ότι νεότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: grigoris@gameworld.gr (Γρηγόρης Βούλγαρης)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης