Το Budget Gaming είναι η νέα εκπομπή του GameWorld στην οποία έχουμε από σήμερα στόχο να ψάξουμε και να σας παρουσιάσουμε φθηνά και αξιόλογα gaming περιφερειακά.

Το GameWorld πρωτοτυπεί για άλλη μια φορά και σας προσφέρει μια εκπομπή η οποία δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο ελληνικό ή ξένο Youtube channel. Πιστεύουμε ότι το Budget Gaming θα σας βοηθήσει να μάθετε πολλά οικονομικά gaming προϊόντα που κάποιοι ενδεχομένως να μην γνωρίζατε την ύπαρξή τους. Στο πρώτο επεισόδιο σας παρουσιάζουμε δύο προϊόντα της πολύ διάσημης και αγαπημένης μας SteelSeries. Συγκεκριμένα, το SteelSeries Apex Raw πληκτρολόγιο το οποίο μπορείτε να βρείτε από μόλις 68 ευρώ στα καταστήματα και το SteelSeries Sensei Raw ποντίκι το οποίο κοστίζει 82 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις εντυπώσεις από αυτό το επεισόδιο του Budget Gaming. Στείλτε μας επίσης τις προτάσεις σας για φθηνά και αξιόλογα gaming περιφερειακά τα οποία θα θέλατε να αγοράσετε και δεν είστε σίγουροι ακόμα αν αξίζουν στο topic του Budget Gaming στο Forum του GameWorld.

Αναμένουμε ακόμη να μάθουμε τις εμπειρίες σας από low budget gaming προϊόντα και αν πιστεύετε ότι αξίζουν. Αν ναι, τότε λόγω χαμηλού κόστους καλό θα ήταν να τα μάθουν όλοι οι gamers.

Συντάκτης: christiana@gameworld.gr (Χριστιάνα Θάνου)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης