Η beta του Carmageddon: Reincarnation είναι τώρα διαθέσιμη μέσω early access.

Το θρυλικό 18+ racing με το οποίο “θερίζαμε” την δεκαετία του ’90 βγήκε σε public beta, κάτι που σημαίνει πως ολόκληρο το παιχνίδι με το career mode, το freeplay, το multiplayer, achievements, challenges, levels και arenas αλλά και όλα τα αυτοκίνητα, είναι στη διάθεσή σας για beta testing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακριβώς όμως επειδή είναι beta, η πρόοδός σας στο παιχνίδι δεν είναι ακριβώς «ιερή», μιας και μπορεί να σας κάνει reset σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού. Για να επανορθώσει για αυτό το φαινόμενο η Stainless Games, θα προσθέτει updates στο Carmageddon: Reincarnation…κατά ριπάς κι ελπίζει να λαμβάνει feedback για καθετί που κάνει ώστε να βελτιώσει την εμπειρία του Carmageddon.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε την beta του Carmageddon: Reincarnation μέσω του καθιερωμένου early access και κόστος 25 ευρώ. Αναμένεται για PC, PS4, Xbox One και Mac. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες για το Carmageddon: Reincarnation και συζητήστε τα πάντα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης