Το site VG247 δημοσίευσε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Grand Theft Auto 5 που σίγουρα θα προκαλέσουν εντύπωση σε όλους.

Για πρώτη φορά λοιπόν θα έχετε τον δικό σας σκύλο με το όνομα Chop στον οποίο θα μπορείτε να αγοράσετε διάφορα κολάρα αλλά και να του αλλάξετε πολλά χαρακτηριστικά. Επίσης εάν δεν έχετε το νου σας πάνω του υπάρχει η περίπτωση να τον χάσετε. Αξίζεινα σημειωθεί ότι πέρα απ’ το κατοικίδιό σας, κατά την περιήγησή σας στον κόσμο του Grand Theft Auto 5 θα έχετε την δυνατότητα να συναντήσετε συνολικά πάνω από 15 είδη άγριων ζώων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μπορείτε να δείτε στο πρώτο gameplay βίντεο για το Grand Theft Auto 5 τα animations έχουν βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με τα προηγούμενα GTA αφού για παράδειγμα κάθε πρωταγωνιστής από τους τρεις έχει το δικό του μοναδικό τρόπο περπατήματος ενώ στον τομέα των αποστολών θα μπορείτε μέσω του Michael ή του Trevor να συμμετάσχετε σε μία υποβρύχια αναζήτηση χρησιμοποιώντας ακόμα και jet skis.

Το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360. Μπορείτε να δείτε την πρώτη παρουσίαση του Grand Theft Auto 5 κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης