Ενώ η Gamescom 2013 ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή, κατά την διάρκειά της το πιο αστείο περιστατικό κατεγράφη προχθές κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα PlayStation Q&A όπου τα μεγάλα στελέχη της Sony μιλούν για το μέλλον των κονσολών τους, ο Yoshida δεν άντεξε από την κούραση και το jetlag του ταξιδιού και αποκοιμήθηκε για λίγο! Τα μάτια του άρχισαν να κλείσουν τη στιγμή που ο David Cage, δημιουργός των Heavy Rain και Beyond: Two Souls, άρχισε να συζητά τις απόψεις του για τις ιστορίες των video games. Οι…ιστορίες αυτές ήταν αρκετές για να νανουρίσουν τον ιάπωνα επικεφαλή της Sony.

Ο Shuhei Yoshida, που βρίσκεται 17 χρόνια στη Sony, δέχθηκε με αρκετό χιούμορ το παραπάνω βιντεάκι όπως μαρτυρούν σχόλια στο Twitter account του! Όπως και να ‘χει, όταν ξενυχτάει κάποιος για πολλές ημέρες ώστε να είναι όλα στην εντέλεια σε μια press conference, τέτοια επακόλουθα είναι λογικό να συμβαίνουν.

Μιας και το αναφέραμε, διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη τύπου της Sony στη φετινή Gamescom όπως την κατέγραψε το GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης