Η εταιρεία ανάπτυξης Volition κυκλοφόρησε ένα Walkthrough βίντεο για το Saints Row 4.

Στο διάρκειας 10 λεπτών βίντεο ακούγεται η φωνή του Jim Boone, υπευθύνου παραγωγής της εταιρείας, να εξηγεί το πώς ξεκινάει το story του Saints Row 4 με την εισβολή των εξωγήινων στον Λευκό Οίκο και την προσπάθεια του προέδρου των Η.Π.Α να τρέξει στο οβάλ γραφείο του. Η συνέχεια είναι αρκετά αιματηρή καθώς θα πρέπει χειριζόμενοι των πρόεδρο να σκοτώσετε πολλούς εξωγήινους για να φτάσετε έξω από τον Λευκό Οίκο και να πάρετε τον έλεγχο ενός τεράστιου πυροβόλου.Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γενικά είναι ξεκάθαρες οι δυνατότητες που θα έχετε καθώς θα μπορείτε να τρέξετε γρήγορα, να πηδήξετε πάνω από διάφορα εμπόδια όπως και να κατασκοπεύσετε τον χώρο που βρισκόσαστε. Επίσης θα έχετε την ευχέρεια να χειριστείτε τεράστια όπλα για να καταρρίψετε τα εχθρικά διαστημόπλοια αλλά και να συμμετέχετε σε boss fights. Τις εντυπώσεις πάντως κερδίζουν οι σούπερ δυνάμεις και τα εξελιγμένα laser guns που θα διαθέτετε.

To Saints Row 4 θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PC, PS3 και Xbox 360. Μέχρι τότε διαβάστε το review του Saints Row: The Third από το GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης