Η Rebellion Software ανακοίνωσε χθες την κυκλοφορία ενός νέου DLC για το Sniper Elite III, το οποίο θα φέρει την ονομασία Save Churchill.

To Save Churchill DLC εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα του Sniper Elite III και στον ρόλο του κεντρικού πρωταγωνιστή συναντάμε και πάλι τον sniper Karl Fairburne. H αποστολή του Karl αυτή την φορά είναι να αποτρέψει την δολοφονία του Βρετανού Πρωθυπουργού Winston Churchill. O τελευταίος είναι έτοιμος να παραστεί στην Casablanca Conference (το πολεμικό συμβούλιο των συμμαχικών δυνάμεων που έλαβε χώρα το 1943) και όπως είναι φυσικό οι Ναζί καταστρώνουν τα σχέδιά τους για να τον δολοφονήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το DLC αυτό θα διατεθεί σε τρία ξεχωριστά επεισόδια, ενώ το πρώτο εξ αυτών ονόματι “In Shadows” κυκλοφορεί ήδη για PC και κοστίζει 6.99 ευρώ στο Steam. Σύμφωνα με το επίσημο δελτίου Τύπου που μας απέστειλε η αγγλική εταιρεία το In Shadows θα διατεθεί σύντομα και στα υπόλοιπα format (PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360). Να σημειωθεί ότι τα επόμενα δύο επεισόδια θα διατεθούν μέσα στο καλοκαίρι. Επίσης, σύντομα θα προστεθεί και το co-op mode στις νέες αποστολές, καθώς για την ώρα μπορείτε να παίξετε μόνο solo. Κλείνοντας να προσθέσουμε ότι στα PC διατίθεται ήδη δωρεάν το Airstrip map, το οποίο περιλαμβάνει τρεις νέους χάρτες.

Διαβάστε το review του Sniper Elite III από το GameWorld.

Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης