[Αρχική δημοσίευση: 23/1/2013] H Nintendo δουλεύει πάνω σε ένα νέο Zelda για το Wii U, αλλά όπως αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρίας, Satoru Iwata “μπορεί να χρειαστούμε λίγο καιρό ακόμα”. Μέχρι να φτάσει λοιπόν η μέρα που θα δούμε το νέο Zelda, η Nintendo μας φέρνει το remake του GameCube, Zelda: Wind Waker για το Wii U.

Στη σημερινή παρουσίασή της Nintendo Direct, ο επικεφαλής της προγραμματιστικής ομάδας του Zelda, Eiji Aonuma, δίνει μερικές πληροφορίες για το νέο Wind Waker. Το Zelda: Wind Waker HD remake θα έχει βελτιωμένα γραφικά, θα υποστηρίζει το Miiverse όπως επίσης και τη δυνατότητα να παίζετε στο GamePad.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δε μένει παρά να περιμένουμε για περισσότερα στοιχεία, καθώς το The Legend of Zelda: The Wind Waker HD θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Wii U, φέτος το Φθινόπωρο.

[UPDATE: 8/8/2013] Στη χθεσινή Nintendo Direct, η Nintendo ανακοίνωσε ότι το The Legend of Zelda: The Wind Waker HD θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι πρόκειται για HD remake, αναμένεται με ανυπομονησία από αρετούς φίλους της Nintendo και του Zelda. Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης