[Αρχική Δημοσίευση 14/5/2013] H Take-Two είχε επιβεβαιώσει πριν τρεις μήνες ότι μετά την πτώχευση της THQ, θα αναλάβει τη σειρά WWE. Τώρα έχουμε νέες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, την ονομασία και τα format στα οποία θα αναπτυχθεί. Το νέο WWE game θα ονομάζεται WWE 2K14 και θα λανσαριστεί στις 29 Οκτωβρίου για PS3 και Xbox 360. Παρόλα αυτά, η ανακοίνωση ανέφερε ότι το WWE 2K14 θα κυκλοφορήσει σε όλες τις μεγάλες κονσόλες χωρίς να γνωρίζουμε με σιγουριά ακόμα για το αν θα το δούμε σε PS4 και Xbox.

Οι πληροφορίες για το πώς θα είναι το WWE 2K14 είναι λιγοστές αλλά έγινε γνωστό ότι στο εξώφυλλο θα βρίσκεται ο «The Rock» και όχι κάποιος νέος Superstar. Επίσης δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις Divas και αν θα είναι τόσο λίγες όσο ήταν στο WWE’ 13 ή αν θα έχουμε boost στο γυναικείο division το οποίο φαίνεται να έχει ξεχαστεί. Η προγραμματιστική εταιρεία Yuke’s που αναπτύσσει μέχρι σήμερα τη σειρά, θα ενώσει τις δυνάμεις της με την 2K. Έτσι θα δημιουργήσουν ένα προϊόν το οποίο θα συνδυάζει το χαρακτηριστικό gameplay της Yuke’s με την αφοσίωση και την αυθεντικότητα της 2K.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το WWE 2K14 θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για PS3, Xbox 360, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του WWE’ 13 από το GameWorld.

[UPDATE 25/6/2013] Στο χθεσινό Monday Night Raw οι τηλεθεατές είδαν πρώτοι από όλους το επίσημο εξώφυλλο του WWE 2Κ14 και ένα τρέιλερ με το όνομα “Become Immortal”. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλαιότερα, στο εξώφυλλο θα βρίσκεται ο The Rock σε μια στάση που τον έχουμε συνηθίσει… κρατώντας το μικρόφωνο με μπόλικη αλαζονεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλα αυτά, εάν δεν σας άρεσε η δημιουργία της 2K και πιστεύετε ότι εσείς θα φτιάχνατε κάτι καλύτερο, μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει αυτή την στιγμή στο επίσημο site της 2Κ. Εκεί θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το εξώφυλλο της αρεσκείας σας και με λίγη τύχη και φαντασία, ίσως να δείτε το δημιούργημά σας στο νέο WWE game. Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε κλικ εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης