Μια πρωτοποριακή συνάντηση από τον Όμιλο ΔΟΜΗ με την υποστήριξη της Nikon. Ο τομέας Art & Design του ΙΙΕΚ ΔΟΜΗ εγκαινιάζει ακόμη μία ισχυρή συνεργασία. Αυτήν τη φορά με την εταιρεία ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ, η οποία είναι μία από τις κορυφαίες στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος των φωτογραφικών μηχανών Nikon στην Ελλάδα (από το 1979).

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας διοργανώνεται μία «συνάντηση» με τον κύριο Πέτρο Χανδρινό τεχνικό σύμβουλο της εταιρείας ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία περιεκτική παρουσίαση ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, φακών, film scanners, flash… προϊόντων απαραίτητων για έναν σύγχρονο επαγγελματία με την αξιοπιστία της εταιρείας Nikon.

Η «συνάντηση» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, 11.00 – 13.00, στο αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο κτήριο του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ που βρίσκεται επί της οδού Μαυροκορδάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ρόλος της φωτογραφίας στις εφαρμοσμένες τέχνες

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του κου Χανδρινού, θα αναπτυχθεί και ο ρόλος της φωτογραφίας στις εφαρμοσμένες τέχνες.

Ποια και πόσα είναι τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζει ένας επαγγελματίας γραφίστας, animator, εικονογράφος, διακοσμητής, ενδυματολόγος… ώστε να προωθήσει σωστά τη δουλειά του;

Η συμμετοχή στη συνάντηση είναι δωρεάν και ελεύθερη στο κοινό. Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής κυρία Μαρία Δικαίου: διευθύντρια Τομέα Art & Design του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ τηλ: 210 3824411.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης