Μετωπική σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με Ι.Χ. σημειώθηκε το πρωί κοντά στο τέρμα των λεωφορείων στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του Ι.Χ., ενώ έχουν τραυματιστεί ο οδηγός του λεωφορείου και τέσσερις επιβάτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O 23χρονος οδηγός, οποίος υπηρετούσε τη θητεία του στον Ελληνικό Στρατό, έχασε τον έλεγχο του οχήματος κατά την προσπέραση λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος και επιτάχυνε προσπαθώντας να επαναφέρει το αυτοκίνητο. Όμως από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν το λεωφορείο και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Δραματική ήταν η έκκληση του οδηγού του λεωφορείου μέσω ασυρμάτου στο κέντρο του ΟΑΣΘ, ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους του ότι έχει εγκλωβιστεί το πόδι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνάδελφοι του τού συνέστησαν να παραμείνει ψύχραιμος, καθώς ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρισκόταν καθ’ οδόν.

Το δυστύχημα, σημειώθηκε όταν δύο λεωφορεία του ΟΑΣΘ κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις και ο οδηγός του Ι.Χ. έκανε προσπέραση, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα από αυτά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν στο τροχαίο ενεπλάκη και το δεύτερο λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Στο σημείο αυτήν την ώρα παρατηρούνται μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα, καθώς τα δύο οχήματα βρίσκονται στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν τα υπόλοιπα.

Eπιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
Πηγή: thesstoday.gr – seleo.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης