Με το βλέμμα στραμμένο στις επαφές των αγροτών με εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων στην Αθήνα βρίσκονται οι συνάδελφοί τους, που παραμένουν αμετακίνητοι στα 33 μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα, παρά τη βροχή και το τσουχτερό κρύο σε πολλές περιοχές.

Στον κόμβο της Νίκαιας, επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, οι αγρότες παραμένουν στη θέση τους, ενώ στον Νομό Θεσσαλονίκης μπορεί το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια (περιοχή αεροδρομίου) να διαλύθηκε, αλλά παραμένει αυτό της Χαλκηδόνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις Σέρρες, οι αγρότες του μπλόκου των Κερδυλλίων, επί της εθνικής οδού Σερρών – Καβάλας, προτίθενται να κλείσουν συμβολικά τον δρόμο για μία ώρα από τις 14.30, ενώ αντίστοιχη κίνηση, αλλά από τις 14.00, προγραμματίζουν αυτοί που βρίσκονται στη διασταύρωση του Δημοτικού Διαμερίσματος Λευκώνα. Στο μεταξύ, αμετακίνητοι παραμένουν στο μπλόκο και αγρότες στο Ροδολίβος του Δήμου Αμφιπόλεως.

Οι αγρότες σε Δράμα και Καβάλα εξακολουθούν να βρίσκονται στα μπλόκα που έχουν στηθεί στην εθνική οδό Καβάλας – Δράμας, στο ύψος της κοινότητας Λυδίας, στον κόμβο της Χρυσούπολης επί της Εγνατίας οδού, στη Μαυρολεύκη, στη διασταύρωση Κοκκινογείων και στο ύψος Οχυρού στο Κάτω Νευροκόπι. Σε Έβρο και Ροδόπη, οι αγρότες έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους έξω από το εργοστάσιο της Βιομηχανίας Ζάχαρης, στις Φέρες, στον κόμβο Καλλίστης, επί της εθνικής οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, αλλά και στο Τελωνείο των Κήπων.

Πηγή: ΑΠΕ
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης