Τραγική τροπή πήραν οι έρευνες για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του 36χρονου από την Ιεράπετρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο σε παράπηγμα στα Νταμάρια. 

Το πτώμα του έφερε σημάδια από δεκάδες χτυπήματα με τσεκούρι στο κεφάλι και εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν έναν 27χρονο φίλο του. Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου, ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός στα ΚΤΕΛ Ηρακλείου από μια υπάλληλο καθαριότητας.

Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι ο 27χρονος σκότωσε τον φίλο του ύστερα από λογομαχία και στη συνέχεια αυτοκτόνησε παίρνοντας ναρκωτικά χάπια.

Τα κοινά στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα κοινά στοιχεία που συνέδεαν τους δύο άνδρες οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στην αποκάλυψη της τραγωδίας.

Συγκεκριμένα, και οι δύο κατάγονταν από την Ιεράπτερα και ήταν χρήστες ναρκωτικών, ενώ ο 36χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για κατοχή παράνομων ουσιών.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι νεαροί βρέθηκαν νεκροί σε διάστημα λίγων ωρών, καθώς και η αγριότητα του πρώτου εγκλήματος κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών, οι οποίες τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Πηγή: flashnews.gr

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα συγκλονίζει το Ηράκλειο, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013, 14:36

Μακάβριο εύρημα στις τουαλέτες του ΚΤΕΛ, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013, 23:28

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης