Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 30χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης ανιψιάς του σε χωριό του νομού.

Ο 30χρονος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αρνείται κάθε κατηγορία, αναμένεται να υποστηρίξει το ίδιο και κατά τη διάρκεια της απολογίας του, δηλαδή ότι ουδέποτε προέβη σε τέτοιες πράξεις για τις οποίες τον κατήγγειλαν η αδελφή του και η ανήλικη ανιψιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος του Βούλγαρου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για αποπλάνηση παιδιού με παθόντα που συμπλήρωσε τα 12 , αλλά όχι τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν η 12χρονη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της και αδελφή του 30χρονου ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο θείος της την οδηγούσε σε απομακρυσμένα σημεία και ασελγούσε σε βάρος της.

Αμέσως μετά η μητέρα και η ανήλικη κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου τότε ο 30χρονος δεν συνελήφθη, αλλά αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες δύο εικοσιτετράωρα αργότερα, όταν έπειτα από έρευνα στο σπίτι του βρήκαν ποσότητα λαθραίου καπνού.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης