Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκλήρωσε την απολογία της η 35χρονη δικηγόρος, σύντροφος του Βλαστού. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται για την υπόθεση του κυκλώματος νονών που είχε ως «στρατηγείο» τις φυλακές.

Η δικηγόρος αποδίδει την εμπλοκή της στην υπόθεση σε εκδικητικούς λόγους εκ μέρους της εξαδέλφης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φέρεται να ισχυρίζεται η κατηγορούμενη δικηγόρος η «Λίτσα», που έδωσε στοιχεία στην Αστυνομία για την δράση του κυκλώματος, θέλησε να την εκδικηθεί γιατί αρνήθηκε να την υπερασπιστεί στην δίκη για την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων, όπου η εξαδέλφη του βαρυποινίτη ήταν κατηγορούμενη.

Η δικηγόρος υποστηρίζει επίσης ότι δεν είχε προσωπική σχέση με τον βαρυποινίτη παρά μόνο επαγγελματική και αποδίδει αυτήν την εμπλοκή της στην εκδικητικότητα της Λίτσας. Τονίζει επίσης ότι η ίδια ήρθε σε επαφή με τον Παναγιώτη Βλαστό όταν πριν από δύο χρόνια διορίστηκε ως συνήγορός του αυτεπαγγέλτως από δικαστήριο που εκδίκαζε υπόθεσή του.

Η διαδικασία ενώπιον των Ανακριτών διαφθοράς συνεχίζεται με τις απολογίες των υπολοίπων συλληφθέντων για την ίδια υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:
Απολογείται η 35χρονη σύντροφος του Παναγιώτη Βλαστού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης