Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι στοχευόμενοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες από την ΕΛ.ΑΣ..

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της Γ.Α.Δ.Θ., πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 37 ετών, για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 36χρονου, στο κέντρο της πόλης, την οποία χρησιμοποιούσαν από κοινού με τον 37χρονο, ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Ένα (1) δέμα που περιείχε (43) γραμμάρια κοκαΐνης και

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων και στην οικία του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– (5) γραμμάρια κοκαΐνης,

– Το χρηματικό ποσό των (1.330) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και

– (4) κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

• Μεσημβρινές ώρες της 23-05-2014, στην περιοχή της Πυλαίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 31 ετών, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, δεν σταμάτησαν σε σήμα ελέγχου αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν, συνελήφθησαν όμως έπειτα από σύντομη καταδίωξη.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.

• Επίσης, συνελήφθησαν ακόμη έξι (6) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών».

• Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, χασίς και ναρκωτικών δισκίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις για την αντιμετώπιση κάθε παράνομης συμπεριφοράς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης